рецепта

Тортила пици с аншоа, моцарела и рукола

Тортила пици с аншоа, моцарела и рукола

Рецепта за Тортила пици с аншоа, моцарела и рукола - източник на рецептата Денница Дойчева от кулинарното училище "Безстрашни в кухнята".
5 5 2

Пица

Българска

Рецептата "Тортила пици с аншоа, моцарела и рукола" беше добавена на

Добави коментар

Продукти

тортили 8-10 броя
риба аншоа 1 консерва
сирене Моцарела 300 г
прясна рукола 10-20 стръка
маслини без костилки 8-10

• За рецептата "Тортила пици с аншоа, моцарела и рукола" рибата се разпределя равномерно върху тортилите.

• Моцарелата се нарязва и се разпределя равномерно върху пиците.

• Пече се 10-15 минути в предварително загрята на 180 C фурна до готовност.

• Пиците се украсяват с руколата и маслините.

• Тортилата пици с аншоа, моцарела и рукола се поднасят веднага.


Бележки

** Рецепта за Тортила пици с аншоа, моцарела и рукола - тази рецепта съдържа продукти за 4-5 порции

*** Източник : Денница Дойчева от кулинарното училище "Безстрашни в кухнята".