рецепта
Тортила пици с аншоа, моцарела и рукола
Гответе с мен
Пица
Българска
Рецептата "Тортила пици с аншоа, моцарела и рукола" беше добавена на
Продукти
тортили | 8-10 броя |
риба аншоа | 1 консерва |
сирене Моцарела | 300 г |
прясна рукола | 10-20 стръка |
маслини без костилки | 8-10 |
Приготвяне
• За рецептата "Тортила пици с аншоа, моцарела и рукола" рибата се разпределя равномерно върху тортилите.
• Моцарелата се нарязва и се разпределя равномерно върху пиците.
• Пече се 10-15 минути в предварително загрята на 180 C фурна до готовност.
• Пиците се украсяват с руколата и маслините.
• Тортилата пици с аншоа, моцарела и рукола се поднасят веднага.